Türkiye İş Kurumu tarafından 9 Temmuz 2019 ilanlarına göre İl Emniyet Müdürlüğü uhdesinde bulunan Polisevi Şube Müdürlüğüne 1 kişi daimi kamu işçi alımı ve Sulama Birliği Başkanlığında istihdam edilmek üzere 2 kişi daimi kamu işçisi olarak alınacaktır.
Başvuruda bulunmak isteyen adaylar için başvurular başlamış olup son başvuru tarihi olan 12 Temmuz 2019 tarihine kadar Artvin İl Emniyet Müdürlüğü Polisevi Şube Müdürlüğüne ve Malatya Derme Sulama Birliğine aşağıda iş ilan numaralarıyla İŞKUR resmi web sitesi üzerinden veya şahsen başvurular kabul edilmektedir.
Malatya İli Derme Sulama Birliği Başkanlığına 2 kişi kamu Tempobet işçisi kamu personeli alımı şartları; En az lise mezunu olanlar, Bilgisayar sertifikasına sahip olanlar, İşine engel olabilecek sağlık sorunun olmaması, %40 engelli raporu olanlar arasından iş ilan 00005058774 numaralı ilana 12 Temmuz 2019 tarihine kadar İŞKUR resmi web sitesi üzerinden veya şahsen başvuruda bulunabilirler.
Artvin İl Emniyet Müdürlüğü Polisevi Şube Müdürlüğüne 1 kişi aşçı kamu işçisi kamu personeli alımı şartı; En az ilkokul mezunu 18 yaşından gün almış ve 45 yaşından gün almamış, aşçılık belgesi olan adaylar iş ilan 00005056894 numaralı ilana 12 Temmuz 2019 tarihine kadar İŞKUR resmi internet sitesi üzerinden veya şahsen başvuruda bulunabilirler.