Türkiye İş Kurumu üzerinden yayınlanan ilan çerçevesinde Afyonkarahisar Belediyesi 19 Şubat tarihi itibariyle en az ilkokul mezunlarından 4 personel alımı yapmaktadır. İlgili adayların unvanları ve başvuru şartları aşağıda verilmiştir.
Afyonkarahisar Akharım Belediye Başkanlığında istihdam edilmek üzere 4 ızgara personeli alımı ilanı verilmiş olup başvuru şartları, tarihleri, ilan numaraları ve detayları ile aşağıda yer almaktadır.
Başvuruda bulunacak adaylar İŞKUR üzerinden online olarak başvurularını tamamlamaları gerekmektedir. 4 ızgara personeli alımı için İŞKUR ilan numarası ise 00005412412 numaralı ilana 4 gün içerisinde başvurularını yapmaları gerekiyor.
Alınacak personellerin en az ilkokul mezunu olmaları gerekmektedir. Başvuru sonrası Belediye Başkanlığında 27 Şubat 2020 tarihi saat 10.00 da kura çekimi yapılacağı duyurulmuştur.